Lessen augustus

Beste Clapaja dansers
 
Wij hebben de nationale Veiligheidsraad afgewacht om een beslissing te nemen ivm. de lessen in augustus.  Vermits er op gebied van sport niets verandert in Oost-Vlaanderen hervatten we op 1 augustus met het oude uurrooster.
Veiligheidsmaatregelen voor alle dansers zijn: mondmaskers verplicht vanaf 12 jaar bij het binnenkomen en buitengaan.  Van zodra de les begint mag U het masker afnemen.  Indien U zich veiliger voelt met mondmasker kan U dit gerust ophouden tijdens de les.
We willen echt wel benadrukken dat de afstand ten opzichte van leraressen en mede-dansers gerespecteerd moet worden, ook de nodige handhygiëne is vereist.  Jullie aanwezigheden worden wel bijgehouden voor “contact tracing”, alsook in de cafetaria.  Kleedkamer en douche blijven nog steeds gesloten.

Wat betreft het uurrooster komt het 5de-6de leerjaar – Sint-Niklaas terug op zaterdag om 12.00u.  De lessen van Temse worden verplaatst naar Waasmunster op vrijdag en de kinderen van Sint-Gillis komen dansen in Sint-Niklaas op zaterdag.  Dit was reeds via e-mail meegedeeld.
Op zaterdag 15 en zondag 16 augustus zijn we gesloten.
Indien je een nieuwe les wil proberen, wat normaal na de Show gebeurt, kan dit nu in augustus waarvan de 1ste maal gratis is.

 

 

We kijken zeker al uit naar september waarvan U de nieuwe folder HIER vindt. Om zoveel mogelijk contact te vermijden en Uw plaats in de les te garanderen vragen we U om het nieuwe lesgeld over te schrijven vooraleer de lessen van start gaan in september.  U kan daarvoor nog steeds Uw vouchers gebruiken en daarna inleveren.  Dansers die hun kaarten nog niet hebben gewisseld voor een voucher kunnen dit nog altijd doen.

Dit is de laatste stand van zaken, mochten er toch nog plotse wijzigingen zijn raadpleeg onze Facebook.

We hopen jullie terug te mogen verwelkomen in goede gezondheid en mocht dit niet zo zijn,  blijf dan aub. thuis. Hopelijk voel je nu al de danskriebels terug komen.

CLAIRE       INGE     JACKY

Facebook

Website

Email

 

 

Danscenter Clapaja 
Breedstraat 97
9100 Sint-Niklaas